Dit ben ik

Ik ben Kirsten, een vrouw van 29 jaar. Trots op mijn 4 prachtige mooie kinderen, in de leeftijd van 9 jr, 6 jr, 3 jr, 1 jr.

In deze blog kan ik mijn twee passies kwijt: schrijven en mensen inspireren.

Ik ben afgelopen jaar begonnen met deze blog toen ik lichamelijk en geestelijk uitgeput was geraakt, ik had een burnout. Deze burnout bleek een keerpunt in mijn leven. Ik wou veranderen. Ik zocht manieren om mijn zelfkennis te vergroten. Ik leerde mijzelf op een mooie manier kennen. Tijdens die processen heb ik veel geschreven. Deze blogs zijn terug te vinden in het archief.

Ik vind het heel interessant om mijzelf te ontwikkelen. Mijn gedachtes te volgen en te onderzoeken wat mij voldoening geeft. In mijn blog neem ik je graag mee naar mijn ervaringen, mijn gedachtes. De mooiste ervaring die ik heb geleerd is dat je altijd een keus hebt. Dat je zelf controle kunt hebben over je leven, en dat je dus ook keuzes kunt maken om een mooier leven te creëren. Dat inzicht gun ik een ander ook. Ik wil mijn ervaringen en inzichten delen, zodat ook anderen een gelukkiger leven kunnen leiden.

Het lijkt mij leuk om met mijn lezers in contact te komen. Dit kan door een berichtje achter te laten, of door mij te volgen door je e-mailadres achter te laten.

Heb je zelf ook een blog? Ik laat mij ook graag inspireren, dus laat gerust een linkje achter.

Verder ben ik te vinden op Pinterest en Instagram onder de naam Youngmom4kids

Veel liefs,

Kirsten

image

Advertenties